2010 m. gegužės 1 d., šeštadienis

Roberto - paslapčių kampelis...

Visas pasaulis pilnas idiotų, nes nuskina geltonuojančią pienę, nes ta neva gadina jų žaliają pievutę, priešais įėjimą į namus. Nes vasarą maudydamiesi, bijo nardyti ir taškytis vandenyje ir taip sušlapinti galvą, nes vanduo sugadina jų šukuosenas. Nes užmuša pirmą pasitaikiusi uodą, net nepastebeje, kaip jis grakščiai sklando ore, kaip balerina scenoje. Nes bijo vaikščioti per lietų, nes liks šlapi. Nes skuba visur ir vis bando spėti ir visad sako, jog, vat, už mėnesio, kai viską padarysiu, vat tada tai duosiu atostogų, bet atostogos, taip visa gyvenimą ir neprasideda. Nes nekenčia ir bjaurisi viskuom, kas jiems atrodo negražu. Nes pamiršta, kad patys, yra tie patys vaikai ir niekad iš jų neišaugo, nors ir vaizduojasi esą suaugę ir tai sukelia tik juoka ir išspaudžia ašara. O Svarbiausia, kad nugyvena savo gyvenimą, taip ir nežinoję, kas esą iš tikrujų... Visas pasaulis pilnas idiotų... Peace...

6 komentarai:

  1. Vat dėl lietaus, tai čia taikliai pataikyta.
    Juk taip yra faina pasivaikščioti po smarkia liūtį... Tada juk ir pasaulis pasidaro gražesnis, viskas atgimsta ir visi pasidaro vienodi. Lietus nieko neišskiria.
    Tu turtingas ar vargšas, jis krinta visiems vienodai, neaplenkdamas nei vieno ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Japi, pilnai sutinku ir kaisuka desini kasaus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sakyčiau, nebūtinai idiotų, tačiau pilnas pasaulis žmonių, kurie nebesugeba džiaugtis paprastaisiais, bet tuo pačiu pačiais gryniausiais dalykais. Gali pasidžiaugti savim, kad tai Tau vis dar tai (gamta) teikia džiaugsmą (tikiuosi). :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. As noriu su kitais pasidalinti, vienam dziaugtis liudna. Ne visiems reikia zidyncios pienes ju pievuteje, jiems, kazkodel, svarbiau kita... :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Taip, tame ir problema
    Kad mes tik žiūrime į kito daržą
    O savo visai pamirštame...

    AtsakytiPanaikinti